Не всеки човек може да си позволи да кара Lamborghini, но

...
Не всеки човек може да си позволи да кара Lamborghini, но
Коментари Харесай

Колко часа отнема боядиването на това Lamborghini

Не всеки човек може да си разреши да кара Lamborghini, само че тези, които го вършат, чудесно знаят за какво изсипват една торба с пари за автомобил с тази марка.
 Lamborghini и планът Tierra Viva за първокласни вили в Марбея
Как ще наподобяват къщите на Lamborghini в Марбея

Лукс в ново измерение

Спортното преживяване, несъмнено, е на равнище, а и на всички места по света хората се обръщат, с цел да огледат хубаво преминаващо Lamborghini. Компанията има 60-годишна история в основаването на първокласни спортни коли и знае по какъв начин да отпразнува това.

За задачата са основали специфична багра, наречена  Opera Unica , с която да бъде боядисано  Lamborghini Huracan Sterrato . Кристално синята багра е основана от маркетинговия департамент на основания в Болоня авто производител.

От Lamborghini споделят, че Opera Unica отразява неподражаемия и самоуверен темперамент на спортния автомобил, ръчно рисувания екстериор черпи ентусиазъм от морските пейзажи на Сардиния. Този неповторим цвят не е по никакъв начин елементарен за реализиране.

За да бъде основан кристалния резултат, наподобяващ замръзнала повърхнина, се употребява трицветно ръчно. Първият компактен цвят се казва Blu Amnis, като след него се нанася ръчно Blu Grifo. Blu Fedra пък се назовава третият цвят багра, който бива нанесен също ръчно върху останалите два.

Целият този развой лишава внушителните 370 часа. Екстериорът на Opera Unica бива приключен с матова черна багра, която покрива праговете, предните фарове, предните и задните сплитери и калниците.
 Lamborghini Countach от
Уникалното Lamborghini от " Вълкът от Уолстрийт " коства...

Ето каква ще бъде прогнозната му цена

Само едно-единствено Lamborghini Huracan Sterrato ще може да се похвали с неповторимата багра и то ще бъде изложено в Lamborghini Lounge в Порто Черво, Сардиния.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР